PLA LOCAL DE JOVENTUT


Un Pla Local de Joventut és un document estratègic on trobem els criteris, els  objectius, les línies d’intervenció i propostes d’actuació per a millorar la realitat jove d'una població.

És un instrument necessari per garantir una implementació de les  polítiques de joventut adaptades a les necessitats específiques d'un territori i del  col·lectiu jove d'aquest.

Permet assolir la igualtat d’oportunitats dels i les joves, per a fer possible els seus projectes vitals, afavorint l’arrelament al  territori i potenciant el desenvolupament dels serveis que s’hi adrecen. 

Una de les línies d’intervenció que s’incopora a l'Estratègia Valenciana de Joventut , per a construir el model on  s’ha de desplegar el futur de la política de joventut en la Comunitat Valenciana, és  l’aposta local de les polítiques de joventut. El desplegament local d'aquestes, serà  clau, d’ací la necessitat que a tots el territoris de la Comunitat es dispose d’un Pla Local de Joventut.  

D'aquesta manera, volem comptar amb un Pla a Castelló i per posar-nos en marxa, el primer que necessitem és fer un diagnòstic dels joves del nostre municipi per saber: quines son les preocupacions, necessitats, demandes, interessos, i inquietuds dels joves entre 12 i 30 anys.

En aquest apartat del blog trobareu les enqüestes per a que ens ajudeu a formar un Pla adaptat als joves del nostre poble.

I tu? Què opines?

Participa! Decideix! Empodera't!



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris