"8 Dies, 8 Dones" Dia 6: Les dones, motor de l'economia local

 

Dia 6: Les dones, motor de l'economia local




👉Dins la campanya “8 Dies, 8 Dones” dels #JovesEnMarxa de Castelló, volem retre homenatge a les dones del nostre poble, dones valentes, dones fortes que son un exemple per a totes nosaltres.

.
👉En aquesta publicació, volem visibilitzar el paper de les dones treballadores en les empreses que més dones aglutinen en la nostra població: VIDECA i els diferents magatzems de taronja.
.
🍊Totes aquestes treballadores representen a gran part de les dones de Castelló. Son un exemple de lluita per la conciliació familiar, mares i treballadores, que a banda de cuidar de les seues famílies son el principal motor de l’economia local. 🏠 Representen tota la llavor que fan les dones: treball remunerat i no remunerat, a més de grans “psicologues, metgesses i economistes” de les seves cases.

✍Moltes d’elles amb esforç combinen treball amb els estudis i formació per poder créixer tant a nivell personal com professional.
.
💜Per totes elles, pel seu esforç, la seva dedicació i sobretot la seva valentia, els rendim aquest homenatge, per a que no deixen mai de desprendre la màgia que envolta a cada una d’elles ni de lluitar pels seus somnis.💜
.
🎥Vos deixem una vídeo-entrevista a Pilar Pons Isern respecte als esterotips de gènere a continuació.




.
#jovesenmarxa #castellojove #castellosomjoventut #8dies8dones #8demarç
.
@gvaivaj @conselljove @joves.enmarxa @elmiragall_org

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris